Olen hämmentynyt. Blogilista.fi sivuston suosituimmat blogit tuntuvat olevan muotiin tai ulkonäköön viittaavia. Olenko minä totaalisen outo otus, kun en tajua, miten joidenkin elämän tärkein asia on muoti tai se, mitä vaatekaapista löytyy (paitsi tietysti jos sieltä löytyy se rakastaja tai luurankoja). Miten kenelläkään voi riittää energiaa pitää blogia vaatekaappinsa sisällöstä? Ainakaan heillä ei voi olla lapsia. Eikä oikeita ongelmia. Heidän on pakko olla pinnallisia ja itsekkäitä, eikö totta?

Ei kun siis tutustumaan muutamaan tuollaiseen blogiin. Tulokseksi sain, että yhdelläkään satunnaisotannan bloggaajista ei ollut ilmeisesti lapsia, ainakaan heistä ei puhuttu. Ongelmistakaan ei juuri puhuttu, mutta sehän ei ehkä olisi mediaseksikästäkään muodin yhteydessä. Kai te olette katselleet vaikka Huippumalli haussa sarjaa? Siinähän tytöille painotetaan, että vaikka kuolemaa tekisi tai joku vieressä tekisi kuolemaa, niin pokka pysyy.

Yllättävää kyllä, tai sitten ei, blogaajat vaikuttivat silti yhtä lukuun ottamatta mielenkiintoisilta persoonilta joiden ajatuksissa vilisi paljon muutakin kuin minä itse. Yhtä blogia jään varmaankin seurailemaan, niin hurmaavan tuntuinen ihminen siellä kertoili avoimesti itsestään ja ajatuksistaan. Lisäksi täytyy kehua kyseisten blogien ulkoasua. Paljon kauniita kuvia ja herkullisia värejä. Siltikin olisin kaivannut joihinkin enemmän sitä omaa persoonaa esille. Eikö muoti ole juuri sitä varten lopultakin, oman persoonan korostamista ja esiin tuomista?

Täältä tähän: Damsel, yöpaitasillaan.