En nyt muista ohjelman nimeä, mutta FST sitä teki, ja Saanilan poika siinä jutusteli muiden kanssa. Heillä oli ohjelman lopussa aina top 5 listoja, ja tästä innostuneena teen omiani. Top 5 listat esitetään aina viitosesta ykköseen. Ensimmäisenä Top 5 Turhimmat tavarani

5. Keittiön kello  Kello putosi, kun siirsin sen talviaikaan, ja meni rikki. Ei siinä mitään näy, kello vaan ei tikitä enää. Se on kuitenkin niin nätti, etten ole raskinut luopua siitä.

4. Dvd-soitin Meillä katsotaan leffat pleikkarilla, joten ainoa funktio dvd-soittimella on pölyn keräys.

3. Leipälaatikko Ostin hienon ja kalliin Tupperwaren leipälaatikon ja olen käyttänyt sitä pari kertaa. Laatikko seisoo tyhjänä keittiön tasolla ja toisella tasolla seilaa tyhjiä ja täysiä leipäpusseja. Huoh...

2. Käsipainot Kyllä minä niitä käytän, varmasti! Viimeistään tammikuun alussa tai maanantaina, tai ensi kuun alusta. Juu juu, samalla kun aloitan laihiksen!

1.Imuri Tästä ei ole iloa, kun ei toimi kunnolla, vihaan sen ääntä enkä käyttänyt juuri silloinkaan, kun toimi vielä. Olen korvannut imurin käytön sellaisella lastalla. Nyt on pussitkin loppu, enkä aio hankkia uusia enää. Silti imuri varmaan muuttaa mukana, sillä pitäähän aikuisella ihmisellä imuri olla!

P.S Lisää ihmeessä kommentteihin oma Top 5 listasi!